Maxi klubová brigáda

… „Bylo nás tam celkem 25 členů, čestných členů, přátel klubu nebo kamarádů. Práce bylo hodně a pro představu: natáhli jsme nopovou folii do výkopu, část budovy jsme obložili tvrzeným polystyrénem, položili jsme drenážní hadici, natáhli netkanou textilii a nakonec se celý výkop musel zasypat štěrkem – celkem štěrku bylo 44 tun a část budovy jsme zasypávali pouze ručně pomocí kýblů. Mimo těchto prací se podařilo dokončit poklop nad studnou a nádherně ho obložit dlažbou, také se podařilo dokončit zapojení zářivky v kuchyňce a také se zakryl propadený septik novými překlady. O zázemí se staraly tři holky, které upekly buchty, koláče, pekly maso a vařily kávu. Po akci perfektně uklidily svinčík, který jsme tam nadělali, a uvedly budovu do původního stavu.

Samozřejmě poděkování patří i všem, kteří se podíleli na odkopání zeminy a vylámání kamenů do zadní části budovy, aby se izolace vůbec mohla udělat“…

Celá fotogalerie zde…

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Klubovna a jeho autorem je Šárka Dvořáková. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.